De incasso vergelijker: BMK Groep Incasso

Incassokantoren (ook wel incassobureaus genoemd) zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Er zijn grote kantoren, met veel medewerkers, maar er zijn ook eenmanszaken op het gebied van incasso. Bij welk incassokantoor moet jij nu zijn? Is de kwaliteit van alle kantoren hetzelfde of zit er wel degelijk een verschil in de kwaliteit van dienstverlening? Op die vragen geven we vandaag antwoord. Dat doen we aan de hand van een specifiek incassobureau en de dienstverlening van dat bureau: BMK Groep Incasso. Net als in de vorige blog, leggen we de BMK Groep Incasso langs de incasso vergelijker.

BMK Groep Incasso

De BMK Groep Incasso is een soort incasso die snel gevonden is via het internet. Dit bedrijf is actief op het internet en probeert op die manier klanten te werven. Hiermee is het een stapje verder dan menig ander incassobureau in ons land, dat vaak offline klanten probeert te werven. Als je terecht komt op de website van dit kantoor, zie je dat er een arsenaal aan diensten wordt aangeboden. Die diensten variëren van het simpel plegen van incasso’s (van alle groottes, overigens) tot het aanbieden van cursussen, zodat mensen in principe niet voor elke scheet meer hoeven aan te kloppen bij een incassokantoor.

De vergelijker

Nu de BMK Groep Incasso even door de incasso vergelijker. Want dat is natuurlijk belangrijk in het vergelijkend warenonderzoek dat we hier verrichten. Vergeleken met andere kantoren of bureaus liggen de prijzen bij dit kantoor relatief laag. Daarmee wil ik niet zeggen dat het kantoor goedkoop is, maar wel dat ze in vergelijking met de concurrentie aardig scoren. Daarnaast is de klantenbeoordeling ook hoog. Of dit cijfer echt representatief is, durf ik niet te zeggen. Het is namelijk een cijfer dat het bureau zelf communiceert en dat doet het ook nog eens op het eigen webadres.