De incasso vergelijker: Das Incasso

Als openingsblog wil ik het graag hebben over incassobureaus. Onlangs werd bekend dat deze als paddenstoelen uit de grond komen, omdat er steeds meer behoefte is aan incasso’s. Dit komt onder meer door het groot aantal faillissementen sinds het begin van de crisis.

Door de enorme groei van incassozaken wil ik het in de komende blogs hebben over een paar vooraanstaande incassobureaus. In deze blog wil ik het hebben over misschien wel de bekendste: DAS Incasso.

De Vergelijker

DAS is natuurlijk enorm bekend binnen Nederland. Dit is natuurlijk niet voor niks. Ze weten hoe incassozaken op te lossen. Wanneer je DAS Incasso inschakelt kun je er dus vanuit gaan dat je ook echt expertise inhuurt.

Nadeel van DAS is echter dat het een groot bedrijf is en het wat log kan zien in de communicatie en doorschakeling. Daarnaast heeft het dus veel personeel en kunnen de incassokosten hoog uitvallen. Dit hoeft echter niet zo te zijn, maar veel ondernemers vinden het fijn dat ze persoonlijk met de eigenaar van een incassobureau zaken kunnen doen.

Eindoordeel

Wanneer je niet op het eerste moment een goed incassobureau weet voor openstaande vorderingen, kun je prima in zee met DAS Incasso. DAS Incasso heeft kennis en ervaring, iets wat heel belangrijk is bij de afronding van lastige incassozaken.